Megszólalt L.L. Junior a fiatal lányról, akivel többször látták

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga egy év különélés és párterápia után úgy döntöttek, lezárják a házasságukat. A korábbi terveivel ellentétben mégsem adta el törökbálinti otthonát, sokak szerint pedig új szerelem van kibontakozóban.
Vágólapra másolva!

Bár a zenész azt nyilatkozta, élvezi az egyedüllétet, és a szerelem helyett most a gyermekeire és a munkára koncentrál, a Blikknek többen is jelezték, hogy Juniort többször látták a 2019-es X-Faktor versenyzőjével, Dárdai Blankával együtt a fővárosban és a TV2 székháza előtt. Úgy mesélték, a két énekes között szinte izzott a levegő. Talán több is lehet köztük egyszerű barátságnál.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

– Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek – fogalmazott Junior, akinek a szavaihoz Blanka is csatlakozott: ő is arról beszélt, hogy kettejüket mindössze a munka köti össze. Pedig a kapcsolatuknak nem lenne akadálya, hiszen Junior már lezárta a házasságát, és az egykori x-faktoros is a napokban árulta el követőinek, hogy a közelmúltban szakított a párjával.