Ezzel a modellel csalta Diana hercegnőt a szeretője

TOPSHOTS Horizontal
Visitors cut a cake depicting late Britain's Princess Diana in front of Kensington Palace, in central London, on August 31, 2022 during a gathering to pay a memorial tribute on the 25th anniversary of the Princess of Wales's death. - Flowers and other tributes were laid on August 31, 2022 at princess Diana's former London home and above the Paris road tunnel where she lost her life, to mark the 25th anniversary of her death. The former Lady Diana Spencer, whose fairytale marriage to Prince Charles captivated the world until it publicly unravelled with infidelity and divorce, died in a car crash in the French capital on August 31, 1997. (Photo by CARLOS JASSO / AFP)
Vágólapra másolva!
Diana és Dodi Al-Fayed titkos viszonya nagy botrányt okozott a brit királyi családban, de most kiderült, hogy Al-Fayednek Dianán kiívül is volt egy szeretője. 
Vágólapra másolva!

Diana próbálta titkolni szerelmi viszonyát az arab származású orvossal, Dodi AL-Fayeddel, de a végzetes balesetekor is a férfival volt. Fayednek viszont volt egy másik viszonya is, mégpedig egy angol modellel. Annie Cardone 1996-ban ismerkedett meg a férfival egy bárban - írja a The Sun.

Szerettük egymást, és álmomban sem gondoltam, hogy más nő is lesz az életében" - mondta Fayedről a ma 57 éves modell.

Annie Cardone napjainkban Forrás: The Sun

Cardone így emlékszik vissza megromlott viszonyukra Diana szeretőjével.

Csak amikor 1997 nyarán nyilvánosságra kerültek a francia Riviérán készült közös fotók, akkor döbbentem rá: Dodi egyszerre járt mindkettőnkkel. Ráadásul biztosan állíthatom, hogy a viszony akkor már hónapok óta tartott" - mesélte a brit bulvárlapnak a nő.

Annie Cardone fiatal modellként Forrás: The Sun

Amikor hírét vettem a kapcsolatuknak, meglehetősen bosszús lettem, nem hittem el, hogy képes volt megcsalni, aztán szakítottam vele, és belenyugodtam, hogy Diana elvette tőlem. Ő azonban később vissza akarta könyörögni magát hozzám: sírt, zokogott, hogy adjak neki még egy esélyt, de nem hatott meg.

Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed Forrás: The Sun

A modell ma már bánja, hogy nem fogadta vissza a férfit, mert így talán Diana hercegnő és Fayed is megúszhatta volna a halálos autóbalesetet.