Új életet kezd Tóth Gabi és családja

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi már korábban is beszélt arról, mennyire szereti a vidéki létet és nagy vágya, hogy családi házba költözhessen kislányával és férjével egy csendes helyen. Már egy ideje tervben van a költözés és ingatlanvásárlás a párnál, azonban eddig nem találták meg a megfelelő helyet. Most Tóth Gabi elárulta, hogy nagy lépésre szánta el magát és nehéz döntést hoztak meg Krausz Gáborral.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi olyannyira elszánt a költözést illetően, hogy már kislányát, Hannarózát is vidéken íratta be az óvodába. Űgy tűnik, az énekesnő már nem szeretné tovább halogatni a dolgokat, így mindent hátrahagyva hagyják el eddigi otthonukat.

Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához... Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este" - írta bolgbejegyzésében Tóth Gabi, aki viszont olyan biztos már a dolgában, hogy Hannarózának óvodát is választott az új lakóhelyén.

"Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet...

Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába" – írta Tóth Gabi, majd azzal folytatta, milyen érzés számára, hogy kislánya már óvodáskorú lett.

Most írtam le ezt így először, és persze azonnal elhomályosult a szemem. Az egyik felem szinte belepusztul a gondolatba, hogy az egy szem gyerekem mások felügyelete alatt lesz... Ugyanakkor álszentség volna részemről – és itt jön a nyugtassatok meg rész –, ha az egyik felem nem azt érezné, hogy yeeeah, egy picit újra lehetek egyedül" – írta a család.hu blogján Tóth Gabi.