Első születésnapjukat ünneplik Rúzsa Magdi hármas ikrei

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Tavaly február elsején adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi, aki bár egyszerre vált három kisgyerek édesanyjává, nagyon jól veszi az akadályokat. Férje és családja is sokat segít neki otthon és a gyereknevelésben, így az énekesnő hamar visszatérhetett a munkába. Rúzsa Magdi mesélt az ikrekről és azt mondta, hogy már jól látszik, melyiküknek milyen a személyisége.
Vágólapra másolva!

Egyévesek lettek Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán, akik már elég aktív babák. Édesanyjuk elmondása szerint nem érzi úgy, hogy káosz lenne, de egyébként is szereti a pörgést.

Rúzsa Magdi elmondta, hogy Keve nagyon érdeklődő, mindent megvizsgál, érdeklik a legapróbb részletek is, igazi kis felfedező. Hármuk közül Zalán, aki igazán muzikális, mint édesanyja. Ha meghallja a zenét, keresi a forrását, és ha tudná, szétszerelne mindent. A kislánya, Lujza pedig egy igazi művészlélek, sok táncos mozdulatot tesz.

"Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet" - idézi a Bors Rúzsa Magdit, aki úgy érzi, férjével is sokkal szorosabb lett a kapcsolata a gyerekek születése óta.

Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat" - mondta kapcsolatáról Rúzsa Magdi.