Ez lenne az igazi szenzáció: Lionel Messi nyáron Madridba igazolhat

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Stade Rennais FC at The Parc des Princes Stadium in Paris on March 19, 2023. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Nagyon úgy tűnik, hogy Lionel Messi nem hosszabbítja meg a PSG-nél a nyáron lejáró szerződését. ám a pletykák szerint nem Barcelonába tart, ahogy mindenki gondolja, hanem Madridba teheti át a székhelyét.

A világbajnok argentin támadó a hírek szerint nem érzi jól magát Párizsban - a világklasszist már a saját szurkolói is kifütyülték a legutóbbi, Rennes elleni vereség után -, mire dühösen vonult be az öltözőbe.

Eddig arról szóltak a hírek, hogy visszatérhet a Barcelonához, ám az argentin válogatottbeli csapattársa arról beszélt, hogy Madridba igazolhat.

Lionel Messi Madridba igazolhat Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

– jelentette ki Rodrigo de Paul, az Atlético Madrid argentin focistája a Sport1.de beszámolója szerint. Hozzérette, majd

szólnak Ángel Correának, hogy oda kell adnia a tízes mezszámot. "Keresünk majd neki egy lakást Madrid központjában" - mondta az argentin középpályás.