Fura zajok jöttek a padlásról egy házban, döbbenetes dolgot talált ott a tulajdonos

poros padlás, sejtelmes pince
Vágólapra másolva!
Egy amerikai férfi több napon át bizarr hangokat hallott otthona padlása felől, ezért végül ügy döntött,  felmegy oda. Óriási megdöbbenésére egy idegen nőt talált odafenn - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

Davis Wahlman-nak a Washington állambeli Green Lake-ben található az otthona, amelynek tetőszintjéről egyik nap meglehetősen furcsa zajokat kezdett hallani.

Hamarosan felment oda, hogy kiderítse a hangok eredetét, de döbbenetére a padlása ajtaját zárva találta.

Azonban még jobban meglepődött, amikor egy nő szólította meg, miután kopogott a padlásajtón.

"Jimmy, te vagy?"

Amikor végre beengedték a saját padlására, Wahlman egy sötét hajú, tréningnadrágot és viharkabátot viselő, kezében hátizsákot cipelő idegen asszonnyal találta szemben magát.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Amikor a férfi az asszony kilétéről és arról kérdezte, hogy mit keres a lakásában, szintén sokkoló választ kapott.

Wahlman azonnal hívta a rendőrséget, és azok kiérkezéséig megpróbálta lefoglalni az asszonyt, akinek mégis sikerült megszöknie.

A férfi állítása szerint túl sokáig, közel 20 percig tartott, mire a rendőrök kiértek hozzá. Ezt a hatóság emberei cáfolták, szerintük ugyanis mindössze hat perc alatt a helyszínre értek.

A férfi azt nyilatkozta, hogy sejtelme sincs, hogyan juthatott be az idegen a lakásába. A rendőrök azonban találtak egy tűzoltólétrát a fürdőszoba ablakánál, talán innen mehetett az asszony a padlásra.

Egyelőre nem derült ki semmi a furcsán viselkedő nő kilétéréől, a hatóságok nem adtak bővebb tájékoztatást.