Zalatnay Sarolta az Origónak beszélt egykori szerelme, Csapó Gábor haláláról

Csapó Gábor beszélget gesztikulál HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása MOZOG sportoló SZEMÉLY
Budapest, 2014. június 4. Csapó Gábor olimpiai bajnok vizilabdázó, edző a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Ahogy írtuk, az olimpiai-, világ-, és Európa-bajnok vízilabdázó, Csapó Gábor otthonában rosszul lett és kórházba került, ahol lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. A sportoló szervezete azóta feladta a küzdelmet, és Csapó Gábor vasárnap hajnalban meghalt. 72 éves volt. Csapó Gábor halála kapcsán kérdeztük egykori élettársát, Zalatnay Saroltát, aki megszólalt az Origónak az olimpiai bajnok haláláról. Azt mondta: igyekszik a szépre emlékezni.
Vágólapra másolva!

"Csodálatos ember volt, egyben csodálatos sportember, mély tónusú hanggal, szeretett énekelni is.

A kislányát és a zenét is imádta, rengeteget járt koncertekre. Az én koncertjeimre is sűrűn jött, az egész vízilabda csapat társaságában.

Egész életében kiegyensúlyozott volt, melyet a sportnak is köszönhetett. Én csak hálával tartozom neki, rengeteg dolgot tanultam tőle - mesélte az énekesnő Csapó Gáborról az Origónak.

"Inni nem szeretett, enni viszont nagyon, talán az egyetlen hibája az volt, hogy sajnos dohányzott'" . tette hozzá Zalatnay Sarolta.

Forrás: MTI/Zih Zsolt