Vágólapra másolva!
A műsort a Gerecse hegység lábánál álló birtokon, és az ott felépített villában forgatták, melyet most eladásra kínál a tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

A nézők mindennap követhetik a 2022-es Nagy Ő kalandjait a TV2 képernyőjén, az idei évadban Árpa Attila igyekszik pár találni magának. A villa és a birtok és a villa azonban épp eladó, így egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is ez lesz a forgatási helyszín.

Két tó is van a birtokon, az egyiken egy sziget, azon egy kis nyaraló tv2

A birtokon felépítettek egy teniszpályát, lovardát, borospincét, valamint a két halastó egyikén egy sziget is található, melyen egy külön nyaraló kapott helyet (ez látható a fenti képen). A birtokot jelentős összegért, 2,3 milliárd forintért hirdetik.

A villa bejárata - az ingatlant Árpa Attila nélkül lehet megvenni tv2

A villát csak bérelte a stáb a forgatás idejére, így nem Árpa Attila tulajdona a helyszín, a 23 hektáros birtok és az 1440 négyzetméter alapterületű, kétszintes ingatlan. A házban öt háló- és hat fürdőszoba található, emellett óriási medence, moziszoba, dolgozó- és gardróbhelyiségek, illetve wellness-részleg is gazdagítja az impozáns ingatlant - vette észre a Blikk.