Ítéletet hoztak Árpa Attila drogügyében

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, ma délután két órakor hozott ítéletet a bíróság Árpa Attila ügyében. A drogügy 2021 nyarán robbant ki, az első rendőrségi közlemények arról számoltak be, hogy több személy ellen indult nyomozás drogbirtoklás és kereskedelem gyanújával, köztük Árpa Attila ellen, aki másodrendű vádlott volt.
Vágólapra másolva!

Megszületett a döntés Árpa Attila ügyében, a bíróság bűnösnek találta a színészt az ellene felhozott vádpontokban. A Fővárosi Főügyészség öt férfivel szemben szabadságvesztés büntetést indítványozott, közülük háromra próbaidőre bocsátással felfüggesztett büntetést javasoltak.

Árpa Attila két éve folyton tagadta bűnösségét, annyit azonban elismert, hogy korábban fogyasztó volt, így rendszeresen vásárolt illegális szereket, de ez már a múlt és terjeszteni sosem terjesztette.

Így a bíróság Árpa Attilát bűnösnek mondta ki, társtettesként elkövetett kábítószer birtoklása miatt és másfél millió forintos pénzbüntetést is kiszabtak rá, a terjesztés vádja alól viszont felmentették. Árpa Attila így sem elégedett a döntéssel, valószínűleg fellebbezni fog az ítélet ellen.

Hacsak fel nem ment a bíró és azt az ügyészség el is fogadja, de a magyar jogrendet ismerve nem ez a bevett szokás.Ha elítélnek, akkor természetesen csalódott leszek és fellebbezek" - mondta még a tárgyalás kezdete előtt a Borsnak.

Árpa Attila Forrás: TV2