A március 15-ei iskolai ünnepség közben, a tanteremben erőszakoltak meg egy kislányt

Vágólapra másolva!
Egy encsi fiú az egyik helyi általános iskolában tartott március 15-ei ünnepség alatt az egyik osztályterembe csalta az iskolatársát, majd megerőszakolta a lányt. Ezek után bezárta a terembe, hogy ne tudjon elmenekülni.
Vágólapra másolva!

A fiú az encsi általános iskolában, a 6. óra után beszélgetés ürügyén az egyik osztályterembe csalta a kislányt, amíg az aulában a március 15-ei ünnepség zajlott. 

A teremben megszorította a lány nyakát, a kezeit lefogta, lehúzta a nadrágját, majd megerőszakolta. 

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Képünk illusztráció 
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo 

Mivel a folyosóról hangokat hallott, befejezte az erőszakot és kiment a teremből, de kívülről bezárta, hogy a lány ne tudjon elmenekülni. A lány azonban segítségért kiabált, amit meghallott az egyik, keresésére indult osztálytársa. Az osztálytárs figyelmeztette a fiút, hogy engedje ki a lányt a teremből. 

A rendőrök szexuális erőszakkal és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják a fiút. Az ügyészség javasolta a letartóztatását, többek között a szökés, elrejtőzés veszélye miatt. A bíróság ezzel egyetértve elrendelte a letartóztatását egy hónapra, amit javítóintézetben kell letöltenie – írja a Miskolci Törvényszék. 

Az Origo korábban megírta, hogy egy román pedofil egy kislányt akart megerőszakolni, Monoron kifosztottak és megerőszakoltak egy nőt. Egy férfi több nőt is megerőszakolt egy hónapon belül, egy pápai férfi pedig nemcsak megerőszakolt, hanem fogva is tartott egy nőt.