Részeg nő száguldozott Erdőkürtön, vérfagyasztó baleset lett a vége

erdőkürti baleset
Vágólapra másolva!
A hátsó ülésen egy gyerek is utazott, senki sem volt bekötve. 
Vágólapra másolva!

A Budapesti Autósok Közösségének olvasója így írta le a történteket: "Családi házunk térfigyelő kamerája rögzítette az esetet. Erdőkürt település (40 km/h sebességkorlátozás van érvényben) főutcáján szerettem volna beállni az udvarba, amikor egy erősen ittas sofőr nagy sebességgel jobbról húzott el mellettem, majd a szomszéd ház felhajtójánál ugratott egyet, és nagyjából 20 méter repülés után a másik ház árokpartjába csapódott."

Mint a beszámolóból kiderült, az autóban egy tíz év alatti gyermek is ült. Az ittas sofőr és a gyermek nem volt bekötve. Csodával határos módon egyiküknek sem lett nagyobb baja (a fiatal fiú sírt és a hölgynek rövid eszméletvesztés mellett csak a szája repedt fel).

Forrás: Budapesti Autósok Közössége

Szerencsére 10 percen belül a helyszínre érkeztek a mentők, nem sokkal később a tűzoltók, majd a helyszínelők. A településen rendszeresen panaszkodnak a lakók, mert mindkét irányból rendre nagy sebességgel érkeznek a járművek. "Minden esetben figyelem a jobb oldali türköt, akkor is, ha jobbra fordulok. Így elkerültük a még nagyobb balesetet."