Kényszerleszállást hajtott végre a magyar színésznő repülőgépe

Eke Angéla
Vágólapra másolva!
Műszaki meghibásodás miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a New Yorkból Budapestre tartó repülőgépnek, amelyen Eke Angéla is utazott.
Vágólapra másolva!

Eke Angéla a Borsnak számolt be arról, hogy egy New York-i vendégszereplésről hazatérve kellemetlen élményben volt része: a repülőgépének kényszerleszállást kellett végrehajtania, Budapest helyett Varsóban landoltak.

Eke Angéla Forrás: Instagram/Eke Angéla

"Közvetlen járattal utaztunk haza New Yorkból, és a leszállás előtt egy órával tájékoztattak minket, hogy műszaki meghibásodás miatt kényszerleszállást hajtunk végre Varsóban. Az utasok számára nem volt érezhető a probléma, viszont ezt követően bizonytalanságban töltöttünk hat órát a varsói repülőtéren, ami az utasok nagy részének elég komoly megpróbáltatás volt" – magyarázta.

"Bár nagyon hosszú volt az út, számomra annyira nem volt megterhelő, mint például a kisgyermekes családoknak, vagy az egyedülálló szülőknek, akikből szintén sok volt az érintett járaton. Többen a reptér padlóján tudtak csak várakozni, aludni, ahogyan én is" – mondta még az útról, amely végül 22 óráig tartott a tervezett 9 helyett.