Vicces akart lenni a Momentum elnöke, de elrontotta

Gelencsér Ferenc
Vágólapra másolva!
Gelencsér Ferenc, a Momentum újdonsült elnöke nagyon nagy dolgot akart mondani napirend előtt, de nagyon kellemetlen helyzet lett a vége. 
Vágólapra másolva!

Kósa Lajos egy vicces múlt heti szófordulatáról beszélt napirend előtt Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke hétfőn az Országgyűlésben. Arra akart választ kapni, milyen ügynököket épített be a Fidesz a baloldal soraiba.

Kósa Lajos a múlt héten viccesen azt mondta, hogy a baloldal logikája szerint Fekete-Győr András, a Momentum bukott elnöke is Fidesz-ügynök. A Fidesz alelnökének a múlt heti kijelentését alább pontosan idézzük, hogy világos legyen, a Momentum jelenlegi elnöke egy viccet sem képes megérteni.

Gelencsér Ferenc kellemetlen helyzetbe hozta magát Forrás: Gelencsér Ferenc/Facebook

Mit is mondott Kósa?

A fenti idézet a hivatalos Országgyűlési Naplóból származik.

Fürjes: Ezen nem tudunk segíteni

Fürjes Balázs a Momentum újdonsült elnökének azt válaszolta, nehéz volt megfejteni azt, miről is szólt ez a felszólalás. Önök útkeresésben vannak, ezért szívesen segítünk ebben a helyzetben - tette hozzá a Miniszterelnökség államtitkára. Szólt arról is, hogy a Momentum korábbi elnöke, Fekete-Győr András elutasította az MSZP-vel való koalíciót és a Gyurcsánnyal való együttműködést, majd pedig Gyurcsány legközelebbi szövetségesei lettek.