Megszólalt a barát, akinek a házában meghalt Klapka Dennis

Klapka György fia, Dennis súlyos depresszióval küzd: "A gyógyszereknek köszönhetően élek"
Vágólapra másolva!
Klapka György és Mary Zsuzsi közös gyereke, Dennis péntek éjjel, 34 éves korában halt meg egy epilepsziás roham miatt. Utolsó óráit egy barátja házában, Erdei Mártonnál tölötte, aki most nyilatkozott a Borsnak az tragédiáról.
Vágólapra másolva!

Klapka György örököse váratlanul halt meg, miközben egy barátja házában volt. Egy nappal halála után a Bors elérte Erdei Mártont, aki szűkszavúan nyilatkozott.

„Nem tudom még felfogni, hogy pontosan mi történt” – kezdte Dennis barátja.

– nyilatkozta a férfi.

Klapka György fia, Dennis Forrás: TV2

Klapka Dennis halálát követően, szombaton a Bors utolérte egy másik barátját, Máté Lászlót, aki fájdalmakkal telve beszélt barátjáról.

„Nagyon nehéz feldolgozni egy barát elvesztését. Sajnálom, hogy mindenki úgy emlékszik rá, mint a depressziós, az alkoholista, a drogos. Sokkal több volt ő ennél.

Senki nem beszél arról, hogy milyen jó barát volt. Valaki, akire mindenki számíthatott. Valaki, aki zokszó nélkül segített mindenkin és mindenkinek. Szeretném, ha az emberek felismernék, – habár sajnos túl későn – hogy mennyire egy különleges ember is volt ő” – nyilatkozta Máté László, aki megtörten nyilatkozott arról, mi is történt a végzetes éjszakán.

„Egy közös barátunknál volt aznap este. Volt egy pont, amikor Dennisnek el kellett mennie pisilni.

Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek a barátom életéért. Sajnálatos módon a mentős megállapította kiérkezés után, hogy Dennis meghalt” – mondta.