Munkaügyi központban keres állást Jakab Péter a Jobbiktól kirúgott, mamuszos szeretője

Molnár Enikő
Vágólapra másolva!
Nagyon csalódott vagyok. Rendkívül méltatlan jelzőket használ a Jobbik új vezetése olyan emberekre, akikkel éveken át közösen, azonos célokért harcolt. Senki nem ült le velem beszélni az elmúlt két hónapban, inkább elkezdtek szivárogtatni. Két kampányt vittem végig, lehet erről jót vagy rosszat mondani, de mindenkinek tanulnia kellene belőle - mondta a Blikknek adott interjújában Molnár "mamuszos" Enikő.
Vágólapra másolva!

Molnár Enikő szerint nem biztos, hogy a kiválási folyamat véget ért, úgy látja, az új vezetés igyekszik megszabadulni mindazoktól, akik Jakab Péterhez kötődtek. Őt már az etikai bizottság a múlt héten kizárta a pártból.

Molnár Enikő Forrás: Bors

Jakab Péter szeretője arról is beszélt, hogy szerdán kabinetvezetői állását is megszüntették, így amint megkapja az ezt igazoló papírokat, a helyi munkaerőközpontban jelentkezik. Továbbra is támogatja Jakab Pétert, de arról még nem döntött, hogy belép-e, ha párttá szerveződik A Nép Pártján mozgalom.

"Pétert mindig támogattam, most is mellette állok, az irodai munkában éppúgy, mint kampányfilmek, videók vagy fotók készítésében. Meglátjuk, mit hoz a jövő" - mondta Molnár.