Dárdai Palkó: Remélem, apu megdicsér és megiszunk együtt egy italt

1. FC Cologne - Mol Fehervar FC Sports soccer UEFA Europa Conference League Qualification Horizontal
18 August 2022, North Rhine-Westphalia, Cologne: Soccer: UEFA Europa Conference League qualifying, 4th round, first leg, 1. FC Köln - Mol Fehervar FC, RheinEnergieStadion. Fehervar's Palko Dardai in action. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa (Photo by ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár szenzációt okozva 2-1-re nyert a Köln otthonában a Konferencia-liga selejtezőjében. A győztes gólt szerző Dárdai Palkó boldogan nyilatkozott az M4 Sportnak a lefújást követően.

"Nagyszerű passzt adott Budu, én csak elkaptam a labdát, hálaistennek bement a rövidbe. Azt is tudjuk, ez csak ötven százalék volt, ma este még örülhetünk, de tovább akarunk menni. Kicsit fizikailag erősebbek a német csapatok. Ha összekapjuk magunkat, versenyezhetünk velünk. Keményen dolgozunk, meglepetést akarunk okozni - kezdte értékelését Dárdai Palkó.

tette hozzá viccesen, hogy édesapjával, a korábban a Herthát irányító Dárdai Pállal valószínűleg megünneplik majd a csodás gólt és a fantasztikus győzelmet.