A Váci úton vagánykodott egy 17 éves fiú az apja Lamborghinijével, a rendőrök hamar lecsaptak rá

lamborghini váci út
Vágólapra másolva!
Előtte már kaptak egy lakossági bejelentést, hogy a sportautó hangjától nem tudnak aludni.
Vágólapra másolva!

Az angyalföldi rendőrök péntek éjjel közlekedési akciót tartottak a szabálytalankodók kiszűrésére. Az akció fő célja a közúti közlekedés biztonságának javítása volt.

A videón szereplő Lamborghini Huracánt azért állították meg, mert bejelentés érkezett, hogy egy autó nagy hanggal közlekedik az illegális gyorsulási verseny állandó helyszínén, a Váci úton. A kiérkező rendőrök a drága szupersportkocsit vezető 17 éves fiút feljelentették és elvették a Lamborghini rendszámát, mivel a külföldi rendszámú, édesapja által bérelt autót engedély nélkül vezette.

Gyorshajtás miatt 16 gépkocsivezetővel szemben indult közigazgatási eljárás. Két gépkocsivezetőt elfogtak, egyiküket ittas járművezetés miatt, a másik ellen tartózkodási hely megállapítása miatt volt elfogatóparancs érvényben, és eltiltás hatálya alatt vezetett. Egy személyt előállítottak légalkohol-mintavételre, egy másik közigazgatási bírságot kapott ittas járművezetésért.

Helyszíni bírságot kapott két sofőr vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-használat miatt, egy vezető azért, mert nem indexelt sáváltáskor, valaki pedig azért, mert a kocsijának lejárt a műszakija. Ezúttal illegális gyorsulási versenyt a Váci út XIII. kerületi szakaszán nem tapasztaltak.