Újabb botrány G.w.M körül

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Már csak néhány nap, és kezdetét veszi nyolc vakmerő sztárpáros életének talán egyik legnagyobb közös kalandja, a Párharc. Küzdelem az idővel és a többi párral, óriási felismerések a saját határaikat illetően, olyan szituációk, amelyek egy nagy párkapcsolati teszttel is felérnek. Elképesztően látványos pályák, soha eddig nem látott kihívások, a cél pedig mindenki számára ugyanaz: a játékban maradás - áll a TV2 közleményében. Az első adásból pedig kiderül, milyen kínos találkozása volt G.w.M-nek és Kulcsár Edinának egy magyar zenésszel - lapozzon! 
Vágólapra másolva!

A TV2 legújabb napi realityje Kulcsár Edinával és Varga Márk G.w.M-mel, Gáspár Evelinnel és Varga Attilával, Varga Viktorral és Zsembera Liliánával, Chris Tanoh „Csokival" és Egedi Heddával, Heatlie Dáviddal és Heatlie Dórával, Aryee Claudia Dedei „Tücsivel" és Sofron Istvánnal, Monoki Lehellel és Gyenesei Leilával, illetve Gaál Noémivel és Bán Tamással startol el. S, hogy a végén ki lesz az az egy páros, aki az összes próbatételt teljesítve a dicsőségen túl a fődíjat is bezsebeli, hosszú, küzdelmes menetelés után derül majd csak ki. Nem adják ingyen a győzelmet, és a játékosok csupán egy valakire számíthatnak biztosan, a párjukra - áll a TV2 közleményében.

Kulcsár Edina és G.w.M TV2

A műsor egy komoly verseny és vetélkedő egyben. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokan vesznek részt, ciklusokra osztva. A bátorságpróbán a kitartásukat, és ügyességüket bizonyíthatják, másnap jön az összecsapás, ahol sokkal kiélezettebb versenyhelyzetben mérettetnek meg. Ennek a két játéknak az összesített eredménye alapján, aki a legrosszabb helyen végez, az egyik biztos párbajozó lesz. Párbajellenfelét pedig a bentlévők szavazzák meg.

A TV2 közlése szerint a szerb licencen alapuló formátumban kiélezett versenyhelyzet és kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli történet garantálja a folyamatos izgalmakat. Amelyek mellett természetesen szórakoztató pillanatokra is számíthatnak majd azok, akik figyelemmel kísérik a műsort. A Párharc műsorvezetője Stohl András lesz, a szériát a Free Monkeys Production gyártja. A Párharc október 17-én indul, minden hétköznap 21:20-től lesz képernyőn.

De mi történt a vetítésen? Kiderül, lapozzon!