Sz*r vagy - kiabálták Messinek, amire rögtön jött az argentin csattanós válasza - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Argentína-Ausztrália, Nyolcaddöntő, Ahmad bin Ali Stadion, 2022. 12. 03., Argentína, Ausztrália
DOHA, QATAR - DECEMBER 03: Lionel Messi of Argentina celebrates after scoring the team's first goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Argentina and Australia at Ahmad Bin Ali Stadium on December 03, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hiába a futball történetének egyik, ha nem a legjobb játékosa Lionel Messi, mégis minden meccsen felbukkanak azok, akik örömüket lelik a pocskondiázásában. Csak aztán rendre érkezik a válasz is.
Vágólapra másolva!

Argentína a katari focivébé második nyolcaddöntőjében a nem kis meglepetésre a legjobb 16 közé jutó Ausztráliával került szembe. Az esélyes egyértelműen a dél-amerikai válogatott volt, de kellett egy kis idő, hogy fel tudják törni az ausztrál védelmet. A 35. percben jártunk, amikor egy-két ausztrál drukker kezdte elhinni, hogy lehet keresnivalójuk, és elkezdtek a lelátóról kiabálni az oldalvonal mellől szabadrúgást elvégző Messinek. "Hol van Messi?" és "Messi, sz*r vagy" rigmusokkal próbálták kihozni a sodrából a hétszeres aranylabdást. Ami sikerült is: 12 másodperccel később az argentin sztár megszerezte a vezetést csapatának, amelyik végül 2-1-re a mérkőzést is megnyerte.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!