Csepregi Éva megbánta a botoxot

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
A Neoton Família énekesnője bevallotta, hogy ő is kipróbálta a botoxot, de nem volt jó élménye vele. 
Vágólapra másolva!

Csepregi Éva nagy változásokon ment már keresztül életében, így nem véletlen, hogy a Neoton Família új dalának is Újratervezés lett a címe. A 69 éves énekesnő igyekszik magát formában tartani, de egy időben, az arcán évő ráncokkal nem volt elégedett, ezért igénybe vette a botox segítségét - írja a Story.

„Imádok enni, de mivel hízásra hajlamos vagyok, nem engedhetem el magam. Odafigyelek arra, hogy ne legyen jelentős túlsúly rajtam, mert az a színpadi mozgásban is korlátozna. A bőrömre is vigyázok, rendszeresen járok kozmetikushoz, szeretem a jó arckrémeket."

"Elfogadom, ha valakinek a közérzetén javít a plasztikai műtét, de jelenleg én nem érzem szükségét. Van a homlokomon egy mélyebb ránc, amit egyszer botoxszal feltöltettem, hogy kevésbé látszódjon. Nagyon megbántam, mert olyan természetellenesen nézett ki az arcom. Szerencsére pár hónap alatt kiment a botox, azóta a frufrummal takarom el a ráncot" - mondta Csepregi Éva.

Csepregi Éva Fotó: Szabó Gábor - Origo

Más újrakezdésekről is mesélt:

Később is voltak jelentős fordulópontok az életemben. Például a 90-es évek elején, amikor feladtam az énekesnői pályámat, és háziasszony lettem Skóciában. Aztán a fiammal, Dáviddal visszajöttünk Magyarországra, és kisgyerekes anyukaként egy új élethelyzetben találtam magam. A példám is mutatja, nem kell megijedni a változásoktól, mert mindig van bennünk valami jó, előrevivő. Hiszek a vonzás törvényében. Ha valamit nagyon akarunk, megadatik. Optimistán kell állni a dolgokhoz" - árulta el életfilozófiáját az énekesnő.