Vágólapra másolva!
Rendkívül értékes képeket osztott meg a Mount Everesten eltűnt magyar hegymászó, Suhajda Szilárd egyik mászótársa, Márton Peter Price.

Az Angliában élő magyar származású mászó – aki május közepén oxigénpalack használatával felért az Everest csúcsára – ahhoz a bejegyzéshez is egy képpel szólt hozzá, amelyben Suhajda özvegye, Legindi Tímea megköszöni a kedd esti gyertyagyújtáson megjelenteknek a részvételt.

„Nagyon sajnálom hogy személyesen nem tudtam ott lenni, gondolok rátok szívvel lélekkel és sok szeretettel. Meredek és nehéz az elkövetkezendő út felfelé, de menni fog. (A képen Szilárd mászik előttem a Lhotse falon, Május 12-én)" – írta hozzászólásként.

Suhajda Szilárd a Lhotse falon, május 12-én Forrás: instagram.com/martonpeterprice

Márton Péter Price a saját közösségi oldalán még több, az elmúlt hetekben készült fényképet osztott meg, amelyen Suhajda Szilárd (is) látható. Az Instagram-bejegyzésében található fotók között lapozással lehet váltani.

„Még mindig nincs kedvem olyan képeket posztolni, amelyeken a világ tetején állok... Helyette itt van néhány fotó a barátommal, Szilárddal, aki sajnos túl nagy áldozatot hozott... Nyugodj békében, kedves Szilárd, neked van most a legcsodálatosabb rálátásod az örökkévalóságra..." – idézte a Ripost a bejegyzés szövegét.