Saját csapata büntetheti meg Szoboszlai Dominikot a kupadöntő előtt

Bayern Munich - RB Leipzig Sports Bundesliga soccer Horizontal
20 May 2023, Bavaria, Munich: Soccer: Bundesliga, Bayern Munich - RB Leipzig, 33rd matchday at Allianz Arena. Dominik Szoboszlai of Leipzig in action. Photo: Sven Hoppe/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Miközben az RB Leipzig a Német Kupa döntőjére készül az Eintracht Frankfurt ellen, a csapaton belüli hangulatnak nem tesz jót, hogy a magyar válogatott Szoboszlai Dominik egyesek szerint túl sokat beszél az esetleges nyári klubváltásáról.

A Kicker szerint a 22 éves magyar magyar focista nyilatkozatai nem tesznek jót a döntő előtt a csapatmorálnak, ugyanis Szoboszlai többször is kétértelmű nyilatkozatokat adott azzal kapcsolatban, hol folytatja majd a pályafutását. Korábban arról beszélt, hogy 50-50 százalék az esélye, hogy megy, vagy marad, majd egy interjúban arról nyilatkozott, hogy ha egy top 6-os európai klub hívná, arra, hogy mondhatna nemet?

A Newcastle United érdeklődéséről már régóta hallani, ami ugyan nincs Európa top 6 csapata között, de a Premier League-ből indulhat a Bajnokok Ligájában, ami nagy szó, és meg is engedheti magának Szoboszai 70 millió eurós kivásárlási árát..

A Kicker szerint a csapat edzője, Marco Rose és a sportigazgató, Max Eberl sem örül a hallottaknak, könnyen lehet, hogy valamilyen büntetésre is számíthat a magyar focista.