A felesége mögé bújik a dollárbaloldal főnöke

Korányi Dávid
Vágólapra másolva!
Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy a dollárbaloldalt irányító, Soros Györgyhöz ezer szálon köthető Korányi Dávid luxusvillát vett az amerikai milliárdosok körében közkedvelt Connecticutban. Miután minderre fény derült, Korányi a felesége, Mihalik Enikő háta mögé bújva, rajta keresztül kezdett el üzengetni a közösségi oldalakon. A magyarázkodás, amivel előálltak, viszont inkább szánalmas, mintsem komolyan vehető.
Vágólapra másolva!

Ismert, hogy Korányi Dávid a jól fizető Soros-birodalom egyik szervezetének, az Action for Democracynak a fedőtisztje, ráadásul Márki-Zay Péter is bevallotta,

hogy a kampány során Korányi adta ki az utasításokat a dollárbaloldal számára, és nemcsak az ő kampányában, hanem Karácsony Gergelyében is közelről irányította az eseményeket.

Korányi korábban több Soroshoz köthető szervezetben is dolgozott, számtalan alkalommal vezetői beosztásban is, de már nem szeretett New Yorkban lakni a közbiztonság drasztikus romlása miatt, ezért döntött úgy, hogy ő maga is csatlakozik az amerikai elithez és Connecticutban vásárol magának ingatlant.

Korányi Dávid korábban barátja, Karácsony Gergely tanácsadója is volt havi egymillió forintért Forrás: facebook / Karácsony Gergely

Az Egyesült Államokon belül Connecticut számít a Soros-birodalom egyik központjának, minden évben ez az egyik legbiztonságosabb környék az egész országban, nem is csoda, hogy a villákért dollármilliókat is elkérhetnek. Korányi számára ez viszont nem jelentett nagy kiadást, könnyen kifizette a körülbelül kétmillió dolláros (852 millió forintos) vételi árat.

Így néz ki Korányi luxusvillája belülről Forrás: Origo

Miután viszont Korányi lelepleződött, egy új tervvel állt elő, méghozzá azzal, hogy ismert felesége, Mihalik Enikő háta mögé bújva mentegetőzik, hiszen egyértelmű, hogy Korányi utasításait követve osztotta meg felesége az alábbi magyarázkodást Instagram-oldalán:

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram Story

Mihalik szerint ugyanis Korányi nem vett semmiféle ingatlant, ha pedig mégis, akkor ezt az ő háta mögött tette, vagy egyszerűen a média hazudik.

Ez a szánalmas magyarázat viszont nagyon kevés volt, mivel nem sokkal ezt a posztot követően egy másikat is ki kellett tennie, itt már jól láthatóan Korányi diktálta le szóról szóra a mondandót. Eszerint az ingatlant végül is tényleg megvették, csak nem Korányi, hanem Mihalik Enikő. Az viszont már zavaros, hogy miként.

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram Story

Mihalik, Korányi felesége tehát először nem tudott semmilyen ingatlanvásárlásról, majd nem sokkal később már tudott róla, sőt, igazából ő vásárolta meg az ingatlant. A poszton belül is komoly ellentmondások vannak. Mihalik azt állítja, hogy a brooklyni lakásának eladásából tudta megvenni a villát, majd azt írja, hogy hitelt vett fel, illetve azt is, hogy egyébként nem is annyiba került, meg nem is arról az ingatlanról van szó, amit korábban több lap is bemutatott.

Mihalik Enikő karrierjét és követőit annak köszönheti, hogy intim tartalmakat oszt meg magáról Forrás: Mihalik Enikő

Láthatóan Korányi Dávid és felesége még nem tudták összehangolni azt, hogy mit is fognak hazudni. Sokat elmond viszont a dollárbaloldal vezetőjéről, hogy nem mer a nyilvánosság elé állni, gyávaságból felesége háta mögé bújva, rajta keresztül üzenget a közösségi oldalakon.