Kiderült, miért ölte meg az apját a magyarbánhegyesi férfi

December 7-én 11 óra 45 perckor két férfi, apa és fia összeveszett Magyarbánhegyesen a József Attila utcában. A férfi megölte az apját
Békéscsabán fogták el a magyarbánhegyesi apagyilkost
Vágólapra másolva!
Emberölés gyanúja miatt indult nyomozás egy férfi ellen, aki tegnap délelőtt megölte a saját apját és egy másik férfit is megszúrkált Magyarbánhegyesen. A gyilkos elmenekült, de négy órával a támadás után sikerült elfogni. 
Vágólapra másolva!

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös" Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 15 óra 45 perc körül Békéscsabán, a vasútállomás várótermében fogták el a 25 éves férfit, aki megölte az apját és megszúrt egy másik embert, majd elmenekült. Kihallgatásán azzal indokolta tettét,

hogy az apja rendszeresen ellenkezett vele, amiért nem voltak jóban egymással.

Békéscsabán fogták el a magyarbánhegyesi apagyilkost Forrás: Police.hu

Ahogy írtuk, december 7-én 11 óra 45 perckor két férfi, apa és fia összeveszett Magyarbánhegyesen a József Attila utcában.

Amikor egy férfi megpróbált közbe avatkozni, a férfi kést rántott és megszúrta az apját, meg az őket békíteni akaró férfit is.


Az idős férfi, a késelő édesapja a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a másik férfi viszont könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az emberöléssel gyanúsítható magyarbánhegyesi férfit őrizetbe vette.