Brutálisan megverte a párját egy galgahévézi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Vádat emelt a Gödöllői Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki a saját édesapját és a párját is bántalmazta, az előbbitől pénzt akart szerezni, az utóbbira pedig féltékeny volt.
Vágólapra másolva!

A vád szerint egy férfinak a vele egy házban élő apjával megromlott a kapcsolata anyagi gondok és a férfi kábítószer függősége miatt. Ez a rossz viszony odáig fajult, hogy 2022. május 25-én megfenyegette az idős férfit. Harmincezer forintot követelt tőle, hogy abból kábítószert vehessen.

Amikor az apja azt mondta, hogy nincs pénze, a férfi megütötte és bele is rúgott.

Aztán talpra állította az idős embert és megfenyegette, hogy agyonüti, ha nem szerez neki pénzt. Mindezt végignézte a férfi fia, akire a férfi ráparancsolt, hogy vigye a nagyapját valahova, ahonnan tud pénzt kérni. A fiú engedelmeskedett neki. Útközben találkoztak a nagypapa másik gyerekével, aki biztonságos helyre menekítette őket.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Másnap a vádlott férfi féltékenységből megverte az élettársát galgahévízi otthonukban.

A férfi először csak veszekedett a nővel, majd egy másfél méteres karóval megverte. Ezt csak akkor hagyta abba, amikor a nőnek a lába és az ujja is vérezni kezdett.

A dühöngése közben a férfi berendezési tárgyakat is szétvert. A nő 8napon túl gyógyulú sérüléseket szerzett. Az ügyészség a támadó ellen súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás és súlyos testi sértés miatt emelt vádat.