Hollywoodi filmbe illő jelenet játszódott le Tatabányán egy bűnözővel

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A tatabányai rendőrök eltiltás alatti vezetés, valamint kábítószer fogyasztás és birtoklás miatt indítottak eljárást egy férfi ellen, akit hosszas üldözés után kapták csak el.
Vágólapra másolva!

Január 30-ának hajnalán a tatabányai rendőrök felfigyeltek egy gyanús autóra. Amikor a sofőr meglátta őket, kövér gázt adott, ők pedig utána eredtek.

A sofőr menekülés közben több jelzőtáblát és tilos jelzést is figyelmen kívül hagyott, majd behajtott egy telephelyre, kiszállt, átmászott a kerítésen és beszaladt az erdőbe.

Nem jutott messzire, elfogták a rendőrök.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az iratai ellenőrzésekor derült ki, hogy miért kellett menekülnie. A Budaörsi Járásbíróság 3 évre eltiltotta a vezetéstől.

Az autó átvizsgálása során kábítószer gyanús anyagokat, ehhez használat eszközöket és több teljesítményfokozót is találtak. Emellett a férfi egy engedély nélkül tartott egy forgó táras, gáz-riasztó fegyvert.

A férfit a rendőrök a kapitányságra vitték, ahol járművezeté eltiltás hatálya alatt, illetve kábítószer fogyasztás és birtoklás miatt indult ellene eljárás. Emellett 50 ezer forintot be kell fizetni amiatt, mert áthajtott a piroson.