Tapétavágó késsel metszették át egy férfi nyakát Nagycsécsen

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Testvérét akarta megvédeni haragosától egy férfi Nagycsécsen, ezért tapétavágó késsel támadt rá. Az áldozat vérző sérülésekkel menekült el, ám csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem sérült meg súlyosabban. A bíróság egy év felfüggesztett börtönre ítélte.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly áprilisban testvérével egy felújítás alatt álló nagycsécsi lakásban tartózkodott, majd csatlakozott hozzájuk egy harmadik férfi, aki korábban végzett a házon felújítási munkákat. Ez a férfi összeveszett a testvérpár egyik tagjával, miközben a férfi egy nála lévő tapétavágó késsel hadonászott. A testvérpár másik tagja erre odarohant, és testvére védelme érdekében

tarkón ütötte a férfit, amitől az a földre esett. Támadója ezután többször fejen rúgta, majd térdelő állásba húzta, felvette a földről a kést, és közel 15 centi hosszan megvágat vele a férfi nyakát.

A férfi sebe erősen vérzett, ennek ellenére el tudott menekülni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A támadó tisztában volt vele, hogy akár súlyosabb sérülést is okozhatott volna.

A bíróság súlyos testi sértés kísérlete miatt bűnösnek mondta ki, amiért 1 év, 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.