Gyurcsány azt üzente, bármilyen bűncselekményt elkövethetnek a baloldaliak

Gyurcsány volt a lejobban várt felszólaló: megállás nélkül hevesen gesztikulálva beszélt
Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezérének maradéktalanul kell teljesíteniük minden kérését, így helyzetbe hozva az oligarchákat
Vágólapra másolva!
Ahogyan Gyurcsány Ferenc, úgy a bíróságok által elítélt baloldali politikusok sem vállalták a tetteik következményeit - mondta Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője közölte, hogy ezzel szemben a baloldal vezére a bíróságok fenyegetésébe kezdett.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője arról beszélt napirend előtt az Országgyűlésben, hogy Gyurcsány Ferenc megkezdte azon baloldali politikusok mentegetését, akiket jogerősen elítéltek. Ez a kettős mérce tipikus esete. Ez a Gyurcsány azt üzente, nyugodtan kövessenek el bármit, majd rákenik a politikai ellenfelekre - tette hozzá. 

Semminek ne legyen következménye, ezt a magatartást Gyurcsány honosította meg. 

Gyurcsány sem vállalta a tettei következményét, de itt van Varju László, a kispesti szocialisták ügyei, itt van a tetűcsúzdázás, Szarvas Koppány Bendegúz, momentumos képviselő akasztással való fenyegetőzése és az újbudai pedofilügy. 

Azért idegesek a momentumosok, mert nem papolni kell, hanem megszavazni kell a gyermekvédelmi törvényt. 

Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára válaszában közölte, amikor a baloldali képviselőket elítélő bíróságokat Gyurcsány megfenyegette, akkor súlyos vétket követett el. Bíróságokat fenyegetni gyáva, aljas bolsevik tempó – tette hozzá. 

Kizárólag Gyurcsány veszi magának a bátorságot, hogy a bíróságokat fenyegesse. Ez teljességgel elfogadhatatlan.