Kislányoktól zsarolt ki intim képeket egy nagykátai férfi

abandoned abuse anxiety background brick bullied bullying caucasian child conflict copy depressed depression despair emotional fear floor girl harassment indoors kid lonely outcast person pressure problem sad scared school shame sitting social sorrow spac
Vágólapra másolva!
Egy férfi több álprofilt is létrehozott az egyik közösségi oldalon, ahol kislányokkal kezdett beszélgetni. Intim képet kért tőlük, majd amikor megkapta azokat, pont azokkal zsarolt ki még több felvételt.
Vágólapra másolva!

A harmincas éveiben járó férfi a legnépszerűbb közösségi oldalon több álprofilt is létrehozott 2020-ban. Ezeken általában fiatalabb lánynak tüntette fel magát.

Ezekkel a profilokkal ismerkedett meg három lánnyal, akik 10 és 13 év közöttiek voltak.

Később különböző módszerekkel próbált meg tőlük intim képeket szerezni.

Az első esetben a lány bizalmába férkőzött, aki a kérésére küldött neki egy intim fotót. A férfi ezt felhasználva zsarolni kezdte, azt mondta neki, hogy ha nem küld még több képet, akkor terjeszteni fogja az interneten.

A lány ettől megijedt, és a férfi irányításának megfelelően még 10 intim képet és videót küldött neki.

A második lánytól egy olyan képet kért, amin csak a szobája látszik. Erre a fotóra rászerkesztett egy félmeztelen lányt. Azt mondta a lánynak, hogy a képen ő van, és el fogja küldeni az ismerőseinek, ha nem küld neki képeket magáról. A lány azonban szólt az apjának, aki a lánya nevében kezdett el üzeneteket írni a férfinak.

A harmadik lányról az eddig ismeretlen ismerősétől kapott egy intim képet. Ezzel tudott kizsarolni a lánytól egy félmeztelen képet.

Az ügyészség szexuális kényszerítéssel és kényszerítéssel vádolja a férfit – írja a Pest Megyei Főügyészség.