Hétfőtől az egyetemistáké a Rákóczi Tábor Sátoraljaújhelyen

SZALAI Zoltán; KÖVÉR László
Sátoraljaújhely, 2022. június 24. Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b) előadást tart A válságok évtizede, Magyarország és a nagyvilág címmel a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi táborában 2022. június 24-én. Mellette Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) igazgatója (j). MTI/Vajda János
Vágólapra másolva!
Augusztus 15-én, hétfőn 300 magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóra közösségeiből a Rákóczi Szövetség nagy hagyományú egyetemista táborába Sátoraljaújhelyre. A tábor 1989 óta minden augusztus végén lehetőséget teremt arra, hogy a magyar egyetemisták közéleti, tudományos és gazdasági előadások során együtt gondolkozzanak a magyarság és Közép-Európa helyzetéről és jövőjéről.
Vágólapra másolva!

Az Összmagyar Egyetemista Tábor megnyitójára augusztus 15-én, hétfőn 16 órakor ellátogat Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

A hét további programját nemzetpolitikai, gazdasági, tudományos előadások színesítik a kirándulásokkal, kulturális és szórakoztató programokkal együtt.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b) előadást tart A válságok évtizede, Magyarország és a nagyvilág címmel a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi táborában 2022. június 24-én. Mellette Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) igazgatója (j). Forrás: MTI/Vajda János

Az előadók között szerepel többek között Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára, Fritsch László, az MVM CEEnergy Zrt. vezérigazgatója, Benedek Fülöp, az OTP Bank elnöki főtanácsadója, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Kollár Lajos, a Professzorok Batthyány Körének elnöke, Kavecsánszki Ádám, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnök-főigazgatója, Szász Jenő, az NSKI elnöke.