Késsel rabolt ki egy szigetszentmiklósi dohányboltot egy fiatal lány

Vágólapra másolva!
Egy szigetszentmiklósi trafikot rabolt ki egy nő néhány napja. Az üzletbe egy baseball sapkában lépett be, aztán többször az alkalmazott felé szúrva követelte a kassza tartalmát. Az eladó nem adta, de a mozdulatok megrémítették, a pénztár kulcsa kiesett a kezéből. A támadó felkapta, kinyitotta a kasszát, kimarkolt belőle 450 ezer forintot, zsebre vágott 4 doboz cigit, eldobta 15 kést, és egy néhány órával korábban ellopott, defektes bringával elmenekült.
Vágólapra másolva!

Menekülés közben a nő a zsákmány egy részét elhullajtotta.

Mindössze három és fél óra alatt azonosították, és elfogták a rendőrök egy szigethalmi gyorsétteremnél.

A 20 éves lánynál mindössze 10 ezer forint maradt, volt nála azonban többek között egy aranyóra, és egy telefon is. Ezeket mind lefoglalták.

A kihallgatáson mindent beismerte. Elmondta, hogy már korábban több hasonló támadást is kitervelt, de akkor letett róla, mert a helyszín túl közel lett volna egy rendőrségi épülethez, ezért másik helyet választott és indulás előtt gyógyszereket vett be.

Forrás: Police.hu

Azt mondta, a késsel csak fenyegetőzött, sérülést nem akart okozni. Menekülése közben egy bokorba rejtette baseball sapkáját, pulóverét és cipőjét, és

Csepelre utazott. A rabolt pénzből kifizette korábbi tartozását, illetve kölcsönnel segítette ki egyik ismerősét. Azt mondta, mindent nagyon megbánt, és ha tehetné, visszafizetné a rabolt pénzt, csak nagyon megvan szorulva.