Kocsma előtt késelte meg ismerősét egy galamboki férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy galamboki kocsmában összeveszett egymással egy férfi és az ismerőse. Mindkettejüket kiküldték a kocsmából, majd hazafelé összeverekedtek és a férfi megkéselte az ismerősét.
Vágólapra másolva!

A 33 éves férfi és az ismerőse is az egyik galamboki kocsmában italozott, amikor a férfi felesége miatt összevesztek. Azért nem verekedtek össze, mert a többi vendék lecsillapította őket, majd a kocsmáros mindkettejüket elküldte onnan. A férfi két különböző kijáraton ki is ment a kocsmából, majd elindultak hazafelé.

Amikor a férfi az utcán meglátta az ismerősét, a kezeivel hadonászva a „Gyere, megöllek, megszúrlak!" szavakat ordibálva megindult felé.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a közelébe ért az ismerős kigáncsolta ezért elesett, de belekapaszkodott az ismerős ruhájába és lerontotta magával a földre.

Ekkor a férfi elővett egy kést, és combon, lábszáron, csípőn és mellkason szúrta az ismerősét.

Az ott lévő vendégek húzták el a férfit onnan, aki ekkor elindult hazafelé, de még akkor is fenyegetőzött. Az ismerős a vérző mellkasát szorítva a kocsma előtti buszmegállóban ült le, majd az anyja vitte be a nagykanizsai kórházba.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre – írja a Zala Vármegyei Főügyészség.