Wisconsini gyerekeket szexuális zaklatással vádolnak, mert rossz nemi névmást használtak

lmbtq, szivárványos zászló
Vágólapra másolva!
Az ügyvéd szerint a helytelen nemi névmások használata nem sérti a törvényt - írja a 888.
Vágólapra másolva!

Három wisconsini fiú ellen szexuális zaklatás miatt emelt vádat középiskolájuk, mert azzal vádolták őket, hogy helytelen nemi névmást használtak egy diáktársukra.

Az LMBTQ-lobbi újabb támadása a hagyományos értékek ellen Forrás: Shutterstock

– mondta Rosemary Rabidoux, az egyik vádlott szülője a Fox 11 Newsnak a múlt héten.

– folytatta Rabidoux. „Mit tett a fiam?" De Rabidoux egyik aggodalmáról sem volt szó. Ehelyett a 13 éves fiát, Bradent azzal vádolták, hogy helytelen névmással szólított meg egy másik diákot a Kiel Middle Schoolban.

Preferált névmások

Azokban a nyelvekben, ahol különböző névmásokkal jelölik a férfi és női nemet az LMBTQ-lobbi és a genderelmélet miatt, más és más névmásokkal szólíttatják magukat az úgynevezett LMBTQ-emberek. Mindezek mellett számos új névmást is kitaláltak, amely jelképezi valamelyik LMBTQ-irányzatot. Nyugaton sok helyen megkövetelik, hogy csak és kizárólag úgy lehessen szólítani valakit, amilyen névmást választ magának.

„(A vizsgálatot végző igazgató) azt mondta, hogy állítólag szexuális zaklatással vádolják, mert nem a megfelelő névmásokat használta" – mondta Rabidoux. „Azt hittem, hogy ez nem igaz. Azt gondoltam, hogy ez csak egy vicc – egyiknek sincs semmi köze a másikhoz."

Most a fia és két másik fiú ellen az iskolai tisztviselők vádat emeltek a törvénysértés miatt.

A szóban forgó incidens állítólag márciusban történt, amikor egy diák bejelentette, hogy a „they" és a „them" megjelölést részesíti előnyben, de Rabidoux szerint a fia csupán kiállt az egyik barátja mellett.

– mondta Rabidoux.

Az anya az ABC 2 Newsnak elmondta, hogy az új névmási preferencia is zavart okozott a fiának, ezért arra utasította, hogy helyette csak a nevükön szólítsa meg a diákot. „Ez többes szám. Ennek nincs értelme számára. Mondtam neki, hogy szólítsa őket a nevükön." – mondta Rabidoux.