Súlyzóval törték be egy férfi arcát egy edzőteremben, mert nem adta át a fekvenyomó padot - videó

Vágólapra másolva!
A 46 éves, brit Gary Reed súlyos szemsérülést szenvedett, és 60 öltéssel kellett összevarrni a fejét, miután egy thaiföldi edzőteremben az egyik férfi egy fémből készült kézisúlyzóval ütötte arcon. Mindezt azért, mert nem adta át rögtön a padot, amikor felszólították. A sokkoló pillanatot egy biztonsági kamera is rögzítette. A férfi kórházi kezelésekért drága volt, amit szerinte támadójának kellene megtérítenie.
Vágólapra másolva!

A kelet-sussexi Gary Reed május 17-én délután épp a fekvenyomó padon edzett egy a Coco Fittness nevű pattayai konditeremben, amikor

egy másik látogató dühösen rátámadt azt állítva, hogy már órák óta vár, hogy ő is használhassa azt.

Az idegen férfi ezután felszólította Reedet, hogy használjon más eszközöket, mire ő azt felelte, hogy még nem fejezte be a fekvenyomást, ezért néhány percig még szüksége van a padra. Amikor a másik férfi távozott, Reed azt gondolta, elfogadta ezt, ám tévedt. Néhány másodperccel később

visszatért, kezében egy egykilós fém súlyzóval, amivel tiszta erőből arcon ütötte. Reed ezután sérülései ellenére talpraállt.

Az edzőterem kamerája közben mindent rögzített.

Tegnap pedig már a kórházból adott hírt magáról a megsérült férfi, melynek során elárulta, hogy

pokoli fájdalmakon ment keresztül, ugyanis súlyos szemgödör-és retinasérülést szenvedett, és 60 öltéssel varrták össze az arcát.

"Mivel nem álltak hosszú sorok a fekpadnál, ezért fölfeküdtem rá, és elkezdtem emelgetni a súlyokat, ahogy szoktam. Ahogy a videóban is látható, a súlyok végig a pad mellett voltak, jelezve, hogy még használom őket. És hirtelen megjelent ez a férfi, majd közölte, hogy a fekpadot akarja használni. Közöltem vele, hogy rendben, de előbb hadd fejezzem be az edzésemet, két perc múlva végzek. Azonban nem érte be ennyivel. Szerintem egyszerűen csak feszültséget, és feltűnést akart kelteni, hiszen egy tucatnyi másik eszköz volt, amit használhatott volna addig, ugyanis szabadok voltak.

Akár meg is ölhetett volna. Ha ezt kalapáccsal teszi, az már gyilkossági kísérletnek számítana. Ám ez a fémsúlyzó majdnem olyan nagy és nehéz volt. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem ütött agyon

- idézte fel a férfi a történteket.

A támadó ezek után folytatni akarta a verekedést, a megsérült Gary azonban utolsó erejével megakadályozta ebben, mire az agresszív férfi elmenekült.

"Utolsó percig hadakozott velem, de még volt annyi erőm, hogy menekülésre bírjam. Rengeteg pénzt kellett fizetnem a kezelések miatt, amit neki kell megtérítenie. Sőt, remélem, elfogják a rendőrök, hogy ezt senki mással nem tegye meg"

- mondta Garry.

Forrás: ViralPress

Az esetet jelentették a rendőröknek, akik azonosították a férfit, de egyelőre még szabadlábon van.

Amíg a nyomozás tart, nem árulják el a nevét.

"Az edzőterem tagsági naplójából sikerült megtudnunk a nevét, és reméljük, hogy rá tudjuk venni az együttműködésre, emellett, hogy elmondja az ő álláspontját is. Ha nem adja fel magát, előbb-utóbb megtaláljuk, és kihallgatjuk"

- mondta az egyik rendőr.

A férfi az eset óta nem látogathatja az edzőtermet - írta meg a DailyStar.