Berki Mazsi: Nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen hirtelen mész el

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
A három hete meghalt Berki Krisztián temetését csütörtök délután tartották a Farkasréti temetőben. A fehér ruhába öltözött gyászoló tömeg nem egy hétköznapi látványt nyújtott a búcsúztatón.
Vágólapra másolva!

A médiasztárt családja, barátai és korábbi kollégái körében helyezték végső nyugalomra. A temetésen részt vett Hajdú Péter és menyasszonya, Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Kökény Attila is, aki két dallal búcsúzott Berkitől.

A ceremóniára a gyászoló Hódi Pamela és Berki Mazsi is elvitte a férfi kislányait, a kis Natika egy aranyos plüss kutyát is vitt édesapjának búcsúzóul. A temetést elsősorban Berki Mazsi szervezte, így ő volt az, aki könnyeivel küszködve búcsúbeszédet mondott a férje tiszteletére.

A síró özvegyet szerettei kísérik a ceremónia során Fotó: Polyák Attila - Origo

A megismerkedésünk pillanatától tudtuk, hogy földi életünk hátralevő részében már nincs többé Te és én. Már csak mi vagyunk. Mi ketten, akik eggyé váltunk. Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznem az elmúlás fájdalmával, de még csak most indultunk el a közös utunkra. (...) Mi búcsúztatunk téged, akiben olyan nagy volt az életigenlés, a vágy az örömre, és arra, hogy nagyon szeressék. Ha valaki, akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben annyi jó szándék és kedvesség volt; ha te valakit a szívedbe fogadtál, azért mindent megtettél. Az igazi énedet azonban csak kevesen ismertük. Mindent köszönök. Köszönöm a mosolyod, a szereteted, a szerelmed, szerelmünk gyümölcsét, a reményt a szemedben, a hitet, hogy együtt jó lesz. És köszönöm neked Natit is. (...) Hiányozni fogsz mindannyiunknak, és hiányozni fogsz a gyerekeknek is nagyon. Ez lesz a legnehezebb. Pótolni a szuperhős apát, aki voltál és mindig is lenni akartál. (...) Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni(...). Kísérjen téged áldás a további utadon, legyen könnyű a lét odaát és vigyázzanak téged az angyalok.."

Majd Berki Krisztiántól idézett egy kedves gondolatot:

„Egy gondolat tőled: „Na, az van gyerekek, hogy mindannyiunk élete egyszer megy a levesbe. Pénzt bármikor tudtok keresni, de a szerelmetekkel együtt töltött idő megfizethetetlen. Az idő mennyisége bizonytalan. Egyetlen esélyetek van, hogy szeretitek egymást." Majd folytatta: Hálás vagyok neked! Hálás vagyok Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!" – írja a Bors.

A gyászoló család Berki Krisztián temetésén Fotó: Polyák Attila - Origo