Megunták a nézők Jakupcsek Gabriellát

Jakupcsek Gabriella ARCKIFEJEZÉS Foglalkozás mosolyog műsorvezető SZEMÉLY újságíró
Budapest, 2015. január 28. Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella, aki először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshow-val, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csatornán - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Jakupcsek Gabriella a Blikk információi szerint közös megegyezéssel távozott, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

"Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott" – mondta a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán.

A Jakupcsek Plusz című műsor komoly szakmai elismertségnek örvendett, 2020-ban és 2021-ben is a Legjobb talkshow kategóriában jelölték a Televíziós Újságírók Díjának gáláján, ezért is meglepő, hogy egy ilyen presztízsű produkció nem folytatódhat.

Jakupcsek Gabriella Forrás: MTI/Zih Zsolt

Jakupcsek Gabriella ugyanakkor nem búcsúzik rossz szájízzel a csatornától, mert hisz abban, hogy az ilyen típusú műsorokra mindig szükség lesz, amelyben az emberek nemcsak hírként szerepelnek, hanem elmondhatják a történetüket.

"Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam" – tette hozzá a tévés.