Erre költhetik VV Fanni millióit

VV Fanni Betti
Vágólapra másolva!
A 2017-ben nyomtalanul eltűnt egykori valóságshow-szereplő ügyében lassan ítéletet hoz a bíróság, a vádlott is felolvasta végső beszédét, melyben még most is tagadja bűnösségét. Az ügyben még korábban lefoglalt közel ötmillió forint sorsáról is szót ejtettek a napokban.
Vágólapra másolva!

Novozánszki Fanni szülei az elmúlt években megjárták a poklot, legnagyobb fájdalmuk, hogy tisztességesen el sem tudták búcsúztatni gyereküket, ugyanis annak holttestét a mai napig nem találták meg a hatóságok. A szülők már korábban kinyilatkoztatták, hogy nem kívánják átvenni a nyomozás során lefoglalt 4, 9 millió forintot, amit lányuknál találtak. Ennek az összegnek sorsáról is döntenie kell a bíróságnak.

Mivel a nyilvánosság előtt zajlottak a tárgylások, sokakhoz eljutottak az információk, egy különös felajánlás érkezett az ügyészséghez az összeg felhasználásával kapcsolatban.

"Régóta bántalmazott nő vagyok (...) Nagyon megérintett a hallgatóságként megtapasztalt ügy. Kérem Önt, hogy a rendőrség által lefoglalt összeg átruházására a szülők engedélye után szíveskedjenek intézkedéseket tenni, ítéletbe foglalni. Fannihoz hasonló bántalmazásokat sem én sem más nem érdemel meg és nem tűrhet el.

– idézi a Bors F. Katalin levelét, melyet az ügyet tárgyaló bírónő olvasott fel a legutóbbi tárgyaláson. F. Katalin szándékai szerint a szülők jóváhagyásával egy emlékhelyet hozna létre Novozánszki Fanninak, de mivel saját erőből nem engedheti meg magának, így a lány lefoglalt pénzéből valósítaná meg ezt az elképzelést.

Novozánszki Fanni RTL Klub