Nyaraló aknájába zuhant egy 3 éves kisfiú

Lonely boy Abandoned Absence Abuse Adolescence Beaten Up Bullying Child Child Abuse Childhood Crying Defeat Depression Despair Displeased Divorce Domestic Life Economic Depression Embarrassment Fear Guilt Indoors Innocence Isolated Little Boys Loneliness
Lonely boy sitting on stairs
Vágólapra másolva!
Egy pillanat alatt vált rémálommá a brit család vakációja.
Vágólapra másolva!

Felháborodva mesélt egy édesapa hároméves kisfia balesetéről egy liverpooli lapnak, amelyet a Bors szemlézett. Ryan O'Neill feleségével, Lyndsey-vel és három gyermekükkel a hétvégén egy nyaralóparkba látogattak el.

Ám nem sokkal azután, hogy megérkeztek a szállásukra, a hároméves kis Jake beleesett az udvaron egy aknába, ami nem volt biztonságosan lezárva.

A 30 éves férfi szemtanúja volt, ahogy fia a focilabdáját kergetve átszaladt a meghajlott aknafedőn és beleesett.

Megpróbálta megakadályozni a tragédiát, de túl messze volt, és nem tudta időben elérni.

- Az aknafedél nem volt rendesen a helyén, és el volt hajlítva. Valaki azt mondta, hogy úgy nézett ki, mintha egy furgon vagy fűnyíró ment volna át rajta, és elmozdította volna. Nem volt rajta rendesen, és nem volt rögzítve. Éppen a csomagokat szedtük ki a kocsiból, amikor hirtelen a lányok sikoltoztak, én pedig megfordultam – mondta dühösen az apa.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/mactrunk/Mactrunk

Kórházba kellett vinnie Jake-et, hogy megvizsgálják, miután nagy nehezen ki tudta emelni az apukája a szennyvízcsatornából. Az akna állítólag 1,5 méter mély. A fiú az esés során számos zúzódást és horzsolást szenvedett el az állán, a karján és a lábán is.

A 30 éves férfi elmondta, hogy a fiúnál nemrég diagnosztizáltak autizmust, és az eset nagy hatással volt rá. Elárulta,

a családjával azért utazott el egy kis pihenésre, hogy fel tudják dolgozni a diagnózist, de a baleset mindent tönkretett, ami után nem vágytak másra, csak hazamenni.

- Autizmussal diagnosztizálták, így nem tudja feldolgozni a dolgokat, ezért egy kicsit nehezebb volt neki.

A testvéreit is traumatizálta, mert amikor a kórházban voltunk, a lányok odajöttek hozzám, és azt mondták: „Apa, én és Rosie azt hittük, hogy Jake örökre elment". Egyetlen gyereknek sem szabadna ilyet mondania, nemhogy hat-hétéves korában – mondta a férfi, aki azért vállalta, hogy mesél a balesetükről, hogy mások figyelmét is felhívja a hasonló veszélyekre.

A háromgyermekes apuka azt állítja, hogy az akna közelében nem volt semmilyen jelzés, amivel kapcsolatban felvetette az aggodalmát az üdülőpark igazgatójának.