Kizuhant a tetőtéri ablakból Fekete Dávid kisfia

Fekete Dávid
Fekete Dávid, énekes.
Vágólapra másolva!
A 320 milliós sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid megrázó eseményről számolt be nemrég, ugyanis ikerfiai közül az egyik súlyos sérüléseket szenvedett, amikor kiesett a tetőtéri ablakból. Édesapja azt állítja, megérezte, hogy baja esett fiának.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid még mindig háziőrizetben várja tárgyalása végét, addig nem hagyhatja el külön engedély nélkül a tartózkodási helyét, míg nincs ítélet. Fekete Dávid addig próbál normális életet élni, pedig 15 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. Az egykori énekes addig is dolgozik és próbál minél több időt szeretteivel tölteni.

Legutóbbi nyilatkozatában elmesélte, hogy 2022 tavaszán különös dolog történt vele, megérezte, hogy nagy baj fog történni az egyik kisfiával.

Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak, mintha egy hang szólt volna hozzám: Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni ha kimész, akkor most gyere le az ágyról, borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd" - idézi a Bors Fekete Dávid szavait, aki teljes kétségbeesésében rogyott a földre és zokogva fohászkodott cellatársával azért, hogy ne essen baja a gyerekeinek, melyre az ügyeletes őr is felfigyelt.

- mesélte Fekete Dávid, aki szerint ezt érezte meg.