Kitálal Curtis Majkáról

Curtis rapper
Vágólapra másolva!
A rapper ezúttal nem rejti véka alá a véleményét, egykori zenésztársáról, Majkáról beszél. 
Vágólapra másolva!

Barátság és sikeres munkakapcsolat – talán így lehetne jellemezni Majka és Curtis közös múltját egészen addig a pontig, amíg meg nem romlott a két zenész viszonya. Majka akkor ország-világ előtt beszélt arról, társa drogproblémákkal küzd, és a helyzet tarthatatlan, nem zenélnek tovább együtt.

Forrás: Curtis Instagram

Curtis többször hagyta cserben a nem kicsi csapatot és mondott le fellépéseket az utolsó pillanatban. Azóta kibékültek, és újból együtt zenéltek egy ideig, azonban ez sem tartott sokáig.

Úgy voltam vele, hogy ez egy jel, és itt az idő, hogy elinduljak a saját utamon, és szerintem a legjobb" – mondta Hajdú Péternek Széki Attila „Curtis", aki azóta valóban a maga ura, fellépésein egyedül lép fel.

Hát az nem Majkáék bulija volt, hanem az egy közös buli volt" – panaszolta a televíziósnak Curtis. Hajdú Péter közösségi oldalán írta le véleményét.

TV2


Sajnálom, hogy szétmentek! Majka már egyedül is bizonyított, most felkészül Curtis. Méghozzá hamarosan élőben" – írta Hajdú Péter, utalva a Frizbi következő epizódjára.