Megalázták Hosszú Katinkát, a feleségét is megszégyenítette a gusztustalan kapus

FINA vizes VB 2022, FINA, vizes VB, 2022.06.25, 19. úszás világbajnokság, női, női 400 vegyes döntő, 400 méter vegyes, úszás, Hosszú Katinka
Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban, most egy helyen mutatjuk meg a március 24-én történt legérdekesebb híreket!

A gyermeket váró Hosszú Katinka jelenleg férjével együtt Floridában nyaral, ahonnan több fényképet is megosztottak. Olyat is, ahol a háromszoros olimpiai bajnok úszónő bikiniben pózol széles mosollyal. Voltak azonban olyan kommentelők, akik elrontották az örömét, és undorító módon megalázták a háromszoros olimpiai bajnok úszónőt.

Az argentin labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen a panamai csapatot. A világbajnok kapus, Emiliano Maríinez a meccs után a feleségét is kínos helyzetbe hozta azzal, hogy megismételte a vb-döntőben bemutatott és nagy port kavart ünneplését.

Martínez ünneplése fertőzőnek bizonyult a csapattársai körében Forrás: Twitter

Kellemetlen élményben volt része a magyar asztalitenisz egyik kiemelkedő alakjának, Klampár Tibornak, aki hiába látogatott el Debrecenbe, hatalmas megdöbbenésére ott nem fogadták őt. A világbajnok sportoló és a DAK-DEAC elnöke is megszólalt az ügyben.

A korábbi Európa-bajnok vízilabdázó, Wiesner Tamás decemberben kapott agyvérzést. Az egykori klasszis sportoló elárulta, hogy azóta elindult a teljes felépülés felé vezető úton, és megszólalt barátja, Csapó Gábor haláláról is.