Ketrecben tartott Zelenszkijről beszélnek

portrait landscape HORIZONTAL 2947689 10/01/2016 Head of the Chechen Republic Ramzan Kadyrov at the Sochi International Investment Forum 2016. Ramil Sitdikov/Sputnik
Ramzan Kadirov
Vágólapra másolva!
Ramzan Kadirov csecsen hadvezér szerint egész színészkarrierjében most játssza a legjobb szerepét az ukrán elnök - írta a Mandiner. Tegyük hozzá: aki látta a hol máshol, mint az RTL Klubon vetített (és ott irgalmatlanul megbukott) mókás Zelenszkij-filmsorozatot, A nép szolgáját, az bízván igazolhatja: egy kínosan gyenge komikus volt Zelenszkij.
Vágólapra másolva!

Újabb Telegram-üzenetben jelentkezett Ramzan Kadirov, amelyben arról ír: „a csecsenek vérbosszúi nem középkori maradványok, mint ahogy európai liberálisai képzelik", mert elmondása szerint „ez a leghatékonyabb eszköz az agresszió és a meggondolatlanság ellen".

Majd bejegyzésében rátér arra, hogy az

Ramzan Kadirov ismét üzent Zelenszkijnek Forrás: AFP/Sputnik/Ramil Sitdikov

Kadirov úgy fogalmaz, „akármi is lesz az ukrajnai különleges hadművelet vége, mindegyikőjük felelni fog az atrocitásokért, amiket elkövettek nemcsak az orosz, de az ukrán nép ellen is". Majd hozzáteszi: ilyen vérbosszút Zelenszkij ellen is lehet esküdni.

Zelenszkij egy ketrecben tartott nyúl, akit a húsáért és a bundájáért tart a Nyugat – írja posztjában, hozzátéve, hogy „egész színészkarrierjében most játssza a legjobb szerepét az ukrán elnök". Putyin rettegett vezérének mondatai óta Oroszországban visszatérő gondolat lett a ketrecben tartott Zelenszkij-szófordulat.