Drámai nyilatkozatot tett Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Majer Júlia Zsófia, Berki Krisztián édesanyja
Vágólapra másolva!
Élete legszomorúbb ünnepére készül Berki Krisztián édesanyja, ez lesz az első karácsonya a fia nélkül.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián édesanyja, Júlia a Borsnak nyilatkozott arról, hogy nem tudott részt venni a kisebb unokája, Emma születésnapján, majd a közelgő karácsonyról beszélt.

"Két hete nagyon lebetegedtem, tüdőgyulladást kaptam. Sajnos pont akkor, amikor Emma születésnapja volt. Írtam Mazsinak, hogy nem tudok ott lenni a szülinapján, de válaszra sem méltatott. Azóta sem beszéltünk, pedig vészesen közeledik a karácsony, amit, hadd legyek őszinte, egyáltalán nem is várok" – mondta.

Majer Júlia a fia, Berki Krisztián temetésén Fotó: Koncz Márton - Origo

"Hogy is várnám? Meghalt az egyetlen fiam. Nekem nincs többé karácsony, szeretet ünnepe... Csak mérhetetlen szomorúság. Régen, emlékszem, mindig nagyon vártuk ezt az időszakot. A volt férjemmel együtt utaztunk fel Budapestre a gyerekekhez, nagyon jó hangulatban teltek az ünnepek. Idén, azt hiszem, karácsonyfám sem lesz... Nincs kedvem hozzá. Talán 24-én kimegyek a temetőbe a fiam sírjához, ez lesz a karácsonyom. Sajnos a mai napig nem tudom feldolgozni, hogy elvesztettem Krisztiánt. Tudja az agyam, hogy ez történt, de a szívem mélyén még mindig azt várom, hogy megcsörren a telefonom és belekiált a világ legédesebb hangján: Szia muter! Hogy vagy?" – tette hozzá.