Korda Györgyöt fél óránál tovább nem hagyhatja magára Klárika

Korda György, Balázs Klári
Korda György és Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári nem foglalkozik az elmúlással. 44 éve vannak együtt - egymás nélkül el sem tudják képzelni az életet. Az, hogy a mai napig top formában tudják szórakoztatni a közönséget, szintén közös érdemük.
Vágólapra másolva!

– Nem foglalkozunk az elmúlással, de mindent megteszünk egymásért. Reggelente a férjem lassan szokott ébredezni, én addig megcsinálom a gyümölcsöket, előkészítem a kávét, a vitaminokat és a táblagépét - mesélte Balázs Klári, aki ha nincs a párja mellett, az képtelen elaludni. 

- Ha valahova elmegy fél óránál tovább, azonnal telefonálok neki, hogy merre van. A színpadról nem engedem le: megmondtam a zenei szerkesztőknek, hogy ragaszkodom hozzá, hogy minden dalban legyen ott. Annyira beleveszem mindenbe, hogy a Reptért is közösen adjuk elő. 

Nekem egy biztonságérzetet ad az életben és a színpadon, ha velem van Klári

 - mondta Korda György.

A sok közösen eltöltött év után már szinte kitalálják egymás gondolatait. Ehhez társul az, hogy ragaszkodnak ahhoz, amit annak idején kimondtak az esküvőjükön: jóban-rosszban egymás mellett lesznek.

– Ennek a hosszú együttlétnek egy hátulütője van: az ember a másik baját a magáénak érzi. Bármi történik Klárival, nekem az úgy fáj, mint neki, ha nem jobban. Ez így van fordítva is. Ha csinálnunk kellene egy mérleget, hogy mi a jobb, kettesben maradni-e vagy egyedül, én minden esetben azt válaszolnám, hogy 

maradjunk kettesben minél tovább

 – mondta az énekes.

Az ország legfoglalkoztatottabb házaspárja újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen májusban tartják a nagykoncertjüket a Papp László Budapest Sportarénában, és bejelentettek már egy Budapest Parkos koncertet is - írja a Bors.