Megszólalt egy családtag Katalin hercegné állapotáról: Aggódom

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Katalin nagybátyja, Gary Goldsmith után most Diana hercegnő testvére, Charles Spencer is megszólalt, aki rettentően aggódik Vilmos herceg feleségéért.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Katalin hercegné januárban súlyos műtéten esett át, azóta pedig feltűnően kerüli a nyilvánosságot. Állapotáról őrült elméletek láttak napvilágot a közösségi médiában, többen azt állították, hogy rákos,. A brit királyi család szűkszavú közleménye szerint a hercegnének hasi műtétje volt, ez azonban sokak számára nem bizonyult elég információnak.

Katalin nagybátyja, Gary Goldsmith után most Diana hercegnő testvére, Charles Spencer is megszólalt, aki a BBC műsorában kitért arra, hogy a jelenlegi helyzet kísértetiesen hasonlít a Diana hercegné halála előtti időszakhoz. 

"Aggódom, hogy mi történt az igazsággal. Ha visszatekintek 97-re és Diana halálára, azt hiszem, ez legalább annyira megdöbbentő. Halálának körülménye annyira váratlan volt, hogy a fotósok megítélését teljesen átalakította, mit tehetnek és mit nem. Nem azért, mert erkölcsi ítéletük volt, hanem azért, mert ez elfogadhatatlan volt a nyilvánosság számára" - fejtette ki gondolatait.

Pá nappal ezelőtt több nemzetközi fotóügynökség, többek közt a Reuters, a Getty Images és az Associated Press is visszavonta kiadásából azt a hivatalos fotót, amely vasárnap jelent meg Katalin hercegnéről, mert azt manipulálhatták. A walesi hercegné elnézést kért minden félreértésért, amit a nemrég megjelent hivatalos fotójával okozott, azonban a történtek nagyon megviselték - írja a Page Six

Friss információk szerint Katalin  április 17-ig nem mutatkozik a nyilvánosság előtt.