Exneje örült volna, ha Fekete Dávid a börtönben marad

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Fekete Dávid 14 hónap után szabadult a rácsok mögül, és most házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán várja, hogy megszülessen az ítélet az ellene felhozott 320 millió forintos csalás és sikkasztás vádjában.
Vágólapra másolva!

Regina, Fekete Dávid volt felesége, ikerfiainak édesanyja nem repes az örömtől, hogy exe házi őrizetbe került.

– Őszintén megmondom, kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dávidot kiengedték. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog – idézi Fekete Dávid volt feleségét a Bors. A nő azt is elárulta, hogy az utóbbi majd másfél évben egyetlen internetes videóhívás jött létre az ikrek és az édesapjuk között, de nincs is értelme a rendszeres videós kapcsolattartásnak, hiszen az ikrek még most is csak két és fél évesek.

- A jogerős ítéletben szabályozva van a kapcsolattartás, aminek természetesen maradéktalanul eleget fogok tenni, tehát Dávid több mint egy év után élőben találkozhat a gyerekeivel. Ugyanakkor őszintén megmondom, hogy nagyon kevés esélyt látok arra, hogy Dávid a biológiai apaságon túl igazi apjuk legyen a fiúknak. A gyermekvállalás felelősséggel jár, és a gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra. Szomorú vagyok, hogy ez nem így lett – tette hozzá Regina.