Megrázó részletek derültek ki a targoncabalesetről, amiben egy gyerek meghalt

targonca
Vágólapra másolva!
Mindennél jobban szerette a gyermekeit, bármit megtett volna értük, egy rossz döntés, egy vétlen mozdulat mégis elég volt ahhoz, hogy K. Attila kisfiát munkavégzés közben egy targonca agyonnyomja - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A férfi összekötözött vasrudakat pakolt szerdán egy zalaegerszegi telepen a targoncájával, amire felelőtlenül maga mellé ültette a kisfiát. A baleset azután történt, hogy a monstrum felborult, az óvodás fiút pedig maga alá temette.

A testvére, az első osztályos Viki is ott volt a közelben, elképzelhető, hogy végig nézte az egészet, de a fivére keserves zokogását biztosan hallotta, aztán elvitték onnan – mesélte a család egyik közeli barátja.

"Éppen pszichológushoz viszem a nevelt lányomat és az anyukáját Zalaegerszegre, hogy valahogy képesek legyenek feldolgozni a tragédiát, de a gyermek búcsúztatásáig képtelenek vagyunk beszélni a történtekről – mondta lapunknak a könnyeivel küszködve József.

– így búcsúzott édesanyja a közösségi oldalán Robitól. A szomszédos faluban a lap munkatársa megtalálta a gyerekek édesapjának otthonát is, de péntek kora délután ő sem volt otthon. A környezetéből megtudták: teljesen összeomlott, jelenleg a testvérénél húzza meg magát a városban.

A kép illusztráció. Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A gyerekek heti váltásban voltak a szüleiknél, Attila pedig a világon mindennél jobban szerette őket. Mindig nehezen tudta megoldani az elhelyezésüket munka közben, de

Csak jót akart, és sajnos nem gondolta át a veszélyeit. A fiú és a testvére elképesztően szerették egymást, ő most úgy tudja, Robika már az angyalokkal targoncázik" – tette hozzá egy hozzátartozó.

A kisfiú óvodájában az egyik dolgozó elmondta: végtelenül jóindulatú, kissé visszahúzódó szerény fiú volt Robika, nagyon szerette őt mindenki. Most kezdte volna a nagy csoportot.

A lap megkereste a telephelyet is, ahol a baleset történt, az érintett cég vezetője azonban nem kívánt nyilatkozni. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a kisfiú édesapja börtönbüntetésre számíthat.