Kitört a hisztéria: kocsiból repkedtek az 50 eurósok Spanyolországban

money laundering Symbolic Photo Organized Crime Bills Cash Awl Economic Cycle Securities € Sustainability EURO Money Houses ACE CRIME money BANK NOTE feed banknote banknotes anti financial crime economics economic crime capital foreign exchange macroecono
EURO, Swiss francs and dollars | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Igazán szerencsésnek mondhatják magukat azok a sofőrök, akik hétfő délelőtt autóztak az A7-es autóúton, a La Cañada bevásárlópark közelében, ugyanis szó szerint pénzeső hullott rájuk.
Vágólapra másolva!

Az autósok egy része nem is tétlenkedett és kérdés nélkül bénította meg a forgalma az ajándék pénz láttán. Többen megálltak, kiszálltak a kocsijukból és elkezdték összeszedni a valódinak bizonyuló bankjegyeket - írja a cadenaser.com.

Volt aki 500 eurót tudott összeszedni az útról a Social Drive Twitter-oldalán közzétett tweet szerint, de az állami tévé riporteréhez az az információ jutott el, hogy volt egy autós aki 3.000 euróval gazdagodott a káoszban.

A rendőrség gyorsan eloszlatta az égből pottyant pénz legendáját.

Tájékoztatásuk szerint nem sokkal 11 óra után közlekedési baleset történt a környéken.

A megrongálódott kocsiban két arab származású férfi ült, akiknél nagyjából 20 ezer eurónyi készpénz lehetett egy szatyorban, 50 eurós bankjegyekben.

Az ütközés hatására a szatyor kinyílt, majd a szél felkapta a bankókat és megajándékozta velük az épp érkező, bevállalós sofőröket.

Azt nem tudni, hogy a két balesetező mekkora összeget veszített el, illetve mennyit tudtak megmenteni a baleset után.

A rendőrség egyelőre nem indított eljárást az ügyben. A pénzt összegyűjtő autósok közül most mindenki próbál láthatatlanná válni, mert bár a pénz birtoklásáért nem, de a közlekedési káosz kialakításért felelősségre lehetne vonni őket.

A címlapi kép illusztráció!