Ha kevesebb pénzed van, Porschét veszel, ha több, Ferarrit - bemutatjuk az új Nagy Őt

Vágólapra másolva!
110 milliós autóval megy randira és bízik benne, hogy a nő nem a vagyonba szeret bele. Milyen motivációi vannak Magyaroszág 37. leggazdagabb emberének, mit gondol a pénzről, milyen nőt szeretne magának találni egy tévés párkeresőben? 
Vágólapra másolva!

Havonta tíz napot egzotikus helyen tölt, leginkább az utazásra szeret költeni a következő Nagy Ő. A karibi térség a kedvence. "Ott jókedvűek az emberek, tök jó fejek... nagyon sok problémájuk van, de vidáman táncolnak" - mondta. Több pénzre már nem vágyik, van neki elég, de ősszel a tévéképernyőn, a TV2-n keresi majd a szerelmet.

Jákob Zoltán Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

Stresszes volt mutatni kifelé, mennyi pénze van - vallotta az új Nagy Ő egy interjúban. Ma már nem idegeskedik ilyesmin, nem annyira fontos neki az imázs, de minden hónapban tíz napot tölt külföldön. "Próbálom élvezni azt, amim van" - magyarázta. Becsült vagyona 44 milliárd forint, ezzel a 37. leggazdagabb ember volt tavaly Magyarországon. Többször volt házas, de változatlan az érdeklődése a női nem iránt, ezért is egyezett bele abba, hogy tévéműsorban keresi majd a Nagy Ő-t.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

Sokan nem értik, miért, de ő szeret 110 millió forintot érő Ferrarival randira menni. Azt javasolják neki a barátai, hogy rosszabb autóval menjen, hogy a nő ne a vagyonba szeressen bele, ne csak a pénzéért szeresse, de Jákob azt vallja, hogy ő ezzel együtt létezik és ha a kiszemelt nő "nem csak arra hajt, akkor örül". Amúgy azt vallja, "ha kevesebb pénzed van, Porschét veszel, amikor több, Ferarrit" - bár tudja, hogy ez nagyképűen hangzik. "A Ferrarival, amikor gyorsul, és belenyom az ülésbe, olyan, mint gyerekkoromban volt a Vidámparkban" - mondta elérzékenyülve.

Honnan jött a vállalkozó, aki végül műkörmökkel csinált komoly vagyont? "Faluról indultam, Bács-Kiskun megyéből. Szorgos családból származom, reáltárgyakból voltam jó, így kerültem a Műszaki Egyetemre... akkor jöttem fel Pestre, azóta itt vagyok" - mondta nemrég a Mokkában. Nagyapja rendőrnek akarta, tanár is lehetett volna, végül mérnök lett belőle.

Forrás: Origo

Mivel utazni imád, így sokszor home office-ban azért dolgozik. A fejlesztés és marketing fontos neki a szépségiparon belül. "A nők fejével kell gondolkodnom, dolgoznom, férfiként, de úgy érzem, megugrottam ezt a dolgot" - vélekedett. 250 alkalmazott és 50 oktató, bedolgozó van a cégében. Heti két napot van benn a munkahelyen, amúgy a menedzserek által előkészített témákban kell döntéseket hoznia. Mint mondja, ők nem csak menedzserek, hanem egyben a legjobb barátai.

"Nem szeretnék több pénzt. Emberi, értelmes, érzelmes kapcsolatokat szeretnék. A túl sok pénz fölösleges, de az utazáshoz legyen elég. A sok pénz nem boldogít, de legalább azt csinálja az ember, amit szeret" - magyarázta.

A gyerekeiről azt mondta, hogy azt szeretné, ha nem az ő vállalkozását akarják továbbvinni. "Az anyjuk szerénységre neveli őket, hétköznapi közegben mozognak, a barátaik sem milliomosok. Helyén van az érzékrendjük" - véli.

Milyen nőt keres, milyen a családja? A cikk folytatódik, lapozzon!