Újabb hírek érkeztek az RTL Klub gyerekverő színészéről

L. Péterfi Csaba, Molnár Gusztáv
Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv jó kapcsolatot ápoltak Pécsi Ildikó fogadott fiával, L. Péterfi Csabával
Vágólapra másolva!
Molnár Gusztáv barátai tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább, és beküldik őt egy komlói elvonóra.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv már ötödik hónapját tölti a rehabon, teljesen elzárva a külvilágtól, a telefonját sem használhatja és látogatókat sem fogadhat. Erre is azért van szükség, hogy semmi se zökkentse ki őt a gyógyulási folyamatból és csak önmagára tudjon koncentrálni.

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv jó kapcsolatot ápoltak Pécsi Ildikó fogadott fiával, L. Péterfi Csabával Forrás: L. Péterfi Csaba Facebook

"Guszti belátta, hogy igazából nagyon szerencsés, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és a barátai sem fordultak el tőle. A válása persze nagyon megviselte, és szakmailag sem az utóbbi volt a legsikeresebb időszaka, de a lényeg, hogy most jó kezekben van, vigyáznak rá. Én jól ismerem őt, szerintem van benne annyi erő és elszántság, hogy Főnix-madárként támadjon fel és kezdje újra az életét a semmiből" - kezdte a Borsnak Gusztáv egyik közeli barátja, L. Péterfi Csaba.

Ő is színész, valamint színházi rendező, ezért arról is elmondta a véleményét, hogy szerinte a színésznek minden esélye megvan arra, hogy ismét feltűnjön a színpadon és a képernyőn.